Resultaten voor radio dj gevraagd

radio dj gevraagd
DJ.
DJ Programma Dit kunnen wij je ook geven. Goede kwaliteit Muziek cds of MP3s. Minimaal 192 Kbps.dit kunnen wij geven. Goede internet verbinding. Genoeg Spraakstof en/of Humor. voor aan melden vul het formulier hier onder in. Let op hier zijn wel kosten aan verbonden dit inverband met de rechten van Sena en Buma stemra!
FunX zoekt presentatoren! FunX.nl.
De audiodemo mag maximaal 10 minuten duren. Om jouw audiodemo goed te kunnen beoordelen, vragen wij je om minimaal drie presentatie-fragmenten op te nemen. Draag zorg voor een telefoongesprek, een aan en afkondiging van een track en bespreek een actueel onderwerp.
Draaischema: Welkom op de website van Radio Ronalisa.
Ben je een DJ, hou je van de muziek die Radio Ronalisa draait en het lijkt je leuk om ook bij ons je eigen programma te hebben en bezit je minimaal twee snelle Pc's' snelle internetverbinding, een mengpaneel, goede microfoon, een gezellige vlotte babbel en natuurlijk ook een uitgebreid muziekbestand?
Radio dj Gezocht Radioforum.nl.
Zoek Uitgebreid zoeken. RadioForum.nl Forumoverzicht Radio algemeen Internet Radio. Radio dj Gezocht. Vragen over de online radio? Dit forum is voor alles omtrent online radio. Zoek Uitgebreid zoeken. 2 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 3 Lid geworden op: 28 mar 2005 1935.: Radio dj Gezocht.
ROBINTIMO RADIO het gezelligste en leukste internet radiostation DJ gezocht.
3: Ruim voldoende Muziek Van Goede Kwaliteit. 4: Radio Broadcast software! ook leverbaar door ons. 5: Wij vragen elke maand een vergoeding Buma Stemra Sena, etc. 6: Heb je ons gemaild om Dj te worden en je hebt een mail terug ontvangen en zie je er dan toch vanaf.
DJ gezocht Q5radio.
Pascal van het Blije uur. DJ worden bij Q5 Radio. Op dit moment zijn we op zoek naar DJs die live in het weekend bij Q5 radio een radioshow kunnen presenteren. We hebben nog genoeg ruimte om jouw programma in te passen.
DJ'S' Gezocht Klassieker uit je speaker.
Wij kunnen natuurlijk genieten van muziek, dat staat voorop, maar een radio station zonder DJs, is geen radio station natuurlijk, en daarom zoeken wij misschien jou wel. Heb je altijd al ambities gehad om radio DJ te worden? Dan is dit je kans.
Majapca Radio DJ gezocht.
Kijk eens aan, jij hebt dus interesse om dj te worden bij deze geweldige muziekclub. Heb je ervaring met het streamen op een radio station en denk je een goede aanvulling te zijn voor ons, dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.
update. Now playing.
Dj's' Gezocht Radio Bandoo.
Er Wordt wel een kleine vergoeding gevraagd bij Bandoo. Alvast bedankt namens het Radio Bandoo team. Wil je jouw stem laten horen aan jong oud, mail je naar.: bettyboop op JA JA, DJ ROEL IS JARIG. eric van leiden op JA JA, DJ ROEL IS JARIG.

Contacteer ons