Meer resultaten voor dj talent gezocht

dj talent gezocht
DJ talent gezocht DordtCentraal Gratis huis-aan-huis-krant voor Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.
reageer als eerst wo 20 jan 2016. DJ talent gezocht. DORDRECHT Ben je tussen de 12 en 16 jaar? En ben je een DJ met een droom om voor een groot publiek plaatjes te draaien? Stuur dan een mixtape link naar mixtape@hi-jackerz.com.
FunX zoekt presentatoren! FunX.nl.
Tijdens het maken van deze demo word je begeleid en ontvang je feedback van onze eindredactie. Is het eindresultaat van jouw demo een succes? Dan ben jij wellicht ons nieuwe presentatie talent! Stuur jouw audiodemo, motivatiebrief en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.
DJ Talent gezocht! Play-Mobiel.
DJ Talent gezocht! DJ Talent gezocht! DJ Talent gezocht! child-child-ver-1.0.0capri-ver-1.4, vertical_menu_with_scrollblog_installedwpb-js-composer, js-comp-ver-4.11.2vc_responsive., Welke aankomend DJ m/v herkend zich in de volgende kenmerken.: Energiek maar ook Sensitief. Muziekliefhebber en thuis in vele genres. Humor maar geen lolboek. Dansmoves in huis is een pré.
Deniz King DJ Talent gezocht! Facebook.
DJ Talent gezocht! Merz Dordrecht aan Club Merz Autumn Edition. 13 september 2016. Nieuw dit seizoen is dat we opkomend dj talent een kans geven om te draaien. Ben jij 18, geen laptop dj en draai jij Deep House en House?
Dj-talent gezocht voor Into The Vortex hoogeveenschecourant.nl Uit Muziek.
Meer informatie is te vinden op www.intothevortex.nl/dj-contest/. Een mix kan voor 19 augustus worden gestuurd naar djcontest@intothevortex.nl. Into The Vortex is ook nog op zoek naar vrijwilligers en ambassadeurs. Er worden mensen gezocht voor op en afbouw evenement, reclamecampagne en horecawerkzaamheden.
Geknaekt DJ talent gezocht, inzenden kan tot 15 juli via. Facebook.
Bekijk meer van Geknaekt op Facebook. Nieuw account maken. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. 6 juli 2016. DJ talent gezocht, inzenden kan tot 15 juli via geknaektfestival@knaek.nl revibe echo geknaekt tobeconTUNED.
DJ TALENT GEZOCHT MELD JE HIER AAN! Fast Forward.
Made by QoQ Media www.qoqmedia.nl. DJ TALENT GEZOCHT MELD JE HIER AAN! March 6, 2014 Melle Uncategorized dj, gezocht, In, je, promo, stuur, wanted. Ben jij een DJ? Kan jij je publiek gek maken met muziek of juist meenemen in een verhaal van melodie?
DJ talenten gezocht!
DJ talenten gezocht! DJ talenten gezocht! DJ met ambities gezocht! Altijd al als DJ aan de slag gewilt? Je bent al tijden op je kamer aan het draaien en nu klaar voor het grote werk! Dan biedt SandervanderZeijden.nl de kans om te draaien voor het grote publiek.
De Combinatie Ridderkerk Zang, dans en dj-talent gezocht voor de Vrouwendag.
Zang, dans en dj-talent gezocht voor de Vrouwendag. zo 4 feb 2018, 1259: 58 keer gelezen. RIDDERKERK Stichting Welzijn Ridderkerk organiseert, in samenwerking met de vrouwenwerkgroep, de viering van de Vrouwendag 2018 in de Loods op donderdag 8 maart. Deze dag staat volgepland met tal van leuke activiteiten voor en door vrouwen. Vorig" jaar was de vrouwendag een groot succes, vertelt Sandra van Marion van Welzijn Ridderkerk. Daarom" heeft de werkgroep besloten om het dit jaar weer te organiseren. Er is een programma samengesteld met een diversiteit aan muziek, dans, rappen voor meisjes en een modeshow. Wil jij ook jouw talent inzetten voor deze dag?
Jonge DJ talenten gezocht! PlanetZone.
Home Muziek Nieuws Muziek NL Jonge DJ talenten gezocht! Jonge DJ talenten gezocht! Ben jij zaterdag of zondag op de foto gezet tijdens Dancefair/ Musicfair? Dan komen deze fotos maandag online! Voor onze aankomende TEENPARTYS IN HEEL NEDERLAND zoeken wij Jonge DJs talenten! Ben jij een Jonge DJ met talent in huis en wilde je altijd al op feestjes draaien?

Contacteer ons