Resultaten voor dj manager gezocht

dj manager gezocht
Werken met een boeker en/of tourmanager Poppunt.
Kortom: als jij niet genoeg geld verdient als muzikant, verdienen boeker en manager niet genoeg aan jou en zullen ze een samenwerking dus waarschijnlijk niet meteen zien zitten. Je eigen economische waarde speelt dus mee bij het vinden van een boeker of manager.
Personal assistants voor DJs gezocht! pool.
Doorzoek de hele website. Personal assistants voor DJs gezocht! Landelijk Secretariele vacatures Secretaresse Telefoniste Fulltime startersfunctie Parttime overdag Avondwerk Weekendwerk Tijdelijke fulltime baan Middelbare school MBO HBO Universiteit. Houd jij wel van een feestje en is het voor jou een droom om dicht bij je favoriete DJ te komen?
About Namam.
Na een proefperiode van twee maanden waarin Nathan zich vooral richtte tot Gézas DJ carrière, verliep de vertegenwoordiging nog steeds gesmeerd en werden ook de afwikkelingen van Gézas acteertalent aan de jonge manager overgedragen. Kort na de klik tussen Géza en Nathan sloot ook acteur Manuel Broekman zich aan bij het management.
DJ boeken? DJ's' boeken voor feest, bruiloft en bedrijfsfeest.
De DJ bepaalt de sfeer waar u naar opzoek bent. Zo kunt u kiezen uit verschillende muziekstijlen: een house DJ, lounge DJ, DJ e n saxofonist, feest DJ Nederlandse DJ of een allround DJ. Onze DJ's' bieden ieder een ander pakket qua stijlen en muziek genres.
Hoe een dj zich moet organiseren EDM en de Digitale Wereld. instagram. arrow-down.
Vervolgens worden daar de oplossingen bij gezocht die gaan helpen om dat doel te bereiken en deze worden gespiegeld aan het raamwerk. Het begint met de functionele stip op de horizon het bereiken van de optimale fase, daarna volgt pas de techniek die als het ware ondergeschikt wordt als middel om de weg af te leggen naar de optimale fase in het digitale volwassenheidsmodel. De grote valkuil voor een manager is om techniek als vertrekpunt te nemen voor de digitale strategie. Door eerst de vraag te stellen aan welke doelen uit het raamwerk de techniek facilitair is en welke doelstellingen moeten worden ondersteund, voorkom je dat je de techniek leidend maakt en daardoor zijn doel voorbij schiet. De volgende stappen. Tijd voor de volgende stap. Welke stappen moeten met betrekking tot de overeenkomsten met het Umfeld worden gezet? Zet een rechtenhuis op. Onder een rechtenhuis verstaan we een organisatievorm BV of stichting die alle aanspraken heeft op het intellectuele eigendom van een dj en deze beheert en exploiteert.
Stage Artiest Management.
80's' / 90's' DJ. Trance DJ / Dance DJ. EDM / House / Club / Electro DJ. Urban / Latin / Top 40 DJ. Hardstyle / Hardcore / Techno DJ. Kies uw voorkeuren en zie de mogelijkheden. Offerte 0 Offerte Keuzehulp.
Voor Unmanageable Artists zoeken wij een Junior Artist Manager.
Unmanageable Artists is een internationaal opererend DJ-management bureau met een aantal wereldwijd bekende DJs op het roster. Wij zoeken per direct een Junior Artist Manager ter versterking van ons team. Ben jij die snelwerkende enthousiaste teamplayer met oog voor detail?
DJ-agentschappen: wegbereiders of commissiehoeren? DJBROADCAST.
Samen met agent Volcmar Lammers ook bekend als promotor van Colors en Lockdown behartigt Spooker de belangen van artiesten als Bart Skils, Detroit Swindle, Makam, Cinnaman, DJ Tennis en Nuno dos Santos. Spoeker begon als barman in de Melkweg en was vanaf de prille opkomst van minimal in Nederland betrokken bij pionierende clubavonden als Mono en Traffic. Momenteel is hij naast agent tevens financieel directeur van 5DaysOff en Voltt. Via het organiseren van feesten werd hij in 2002 door Mojo Concerts benaderd te solliciteren voor de functie van assistent-boeker. Toen hij daar twee jaar die functie bekleedde ontsteeg Bart Skils, met wie hij Traffic organiseerde, het vijfhonderd euro niveau en had hij iemand nodig om deals te maken. Ik heb nooit actief naar artiesten gezocht, ze hebben in de meeste gevallen mij benaderd.
DJ-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Perfect gemixte cocktails en heerlijke beats van de DJ. Dé datum dat Thomas in een nieuw jasje verschijnt. Gesponsord vacature opslaan. Callcenter Goede Doelen. Kalff 7 reviews. 1069, per uur. De wereld mooier maken op een flexibele manier Even voorstellen: Wij zijn een callcenter met ruim tien jaar ervaring in warm klantcontact voor goede. Gesponsord vacature opslaan. MANAGER ESCAPE CLUB.

Contacteer ons