Zoeken naar dj gezocht zomer 2015

dj gezocht zomer 2015
DJ MC gezocht in buitenland zomertour DJ gig Partybestemmingen.
Vacatures DJ MC gezocht Nick 2016-09-21T0049280000.: DJ gezocht buitenland Vacatures DJ / MC. Draaien op een vakantiebestemming is het leukste wat er is! Alle vakantiegangers zijn ready to go en gaan over het algemeen 10 x zo hard los als dat ze dat in Nederland zouden doen.
DJ Johan Post huren voor bruiloft, feest of bedrijfsevenement.
Zijn slogan is dan ook Party All The Time patt. In 2014 draaide en presenteerde Johan op muziekfestival RTL viert de Zomer in Zwolle. Maar ook rock draaien in de Heineken Music Hall tijdens de afterparty van het concert van Within Temptation behoort tot de hoogtepunten. DJ Johan Post.
Gezocht: dj's' voor onze zwembad-stage op Nazomeren Festival Sikkom.
Gezocht: djs voor onze zwembad-stage op Nazomeren Festival. Droom je van een carrière als dj? Of draai je al behoorlijk aan de weg en wil je graag op een heel vet podium met zwembad spelen op een een der vetste festivals in Groningen? Eem verder lezen. Op 9 september is het weer Nazomeren Festival. Een heerlijk festival de zomer mee af te sluiten.
vi.be URBAN dj-talent gezocht voor Maanrock.
Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten. URBAN dj-talent gezocht voor Maanrock. Favorite Share Open jij het Feest-podium van Maanrock op vrijdag 28 augustus 2015? We zijn nog op zoek naar een echte URBAN-dj! mei 27, 2015 jun 10, 2015. Mechelen, België Optreden. Omschrijving Updates 1 Deelnemers 43. 0 dagen te gaan. Favorite Send email. 20ste EDITIE, 2016! 3 dagen 4 podia 70 acts: pop, rock, dance, klassieke muziek, straattheater. Het grootste gratis festival van België: 26/8, 27/8 en 28/8. MaanrockMechelen @DZIVM maanrock.be. De Zomer is van Mechelen staat voor de langste, GRATIS festivalzomer van Vlaanderen.
Nieuwe DJ's, presentatoren en technici gezocht Radio nieuws AAFM.
Muzikale zondag tijdens de zomer op AAFM. Tijdens de zomerprogrammering op AAFM zijn diverse muziekpro. The Tide is album van de maand. Het Britse Riversea neemt er de tijd voor: zes jaar na het d. KPN wijzigt kanalen AAVISIE en AAFM. Provider KPN heeft vanaf 4 juli de kanalen van de lokale omr. Wie wordt de nieuwe Matijn of Michiel? Wat hebben Michiel Veenstra DJ 3FM, Matijn Nijhuis nieuws. Nieuwe multimediale website AAFM en AAVISIE. Radiostation AAFM en televisiezender AAVISIE hebben een een. Video vrijwilligers gezocht voor weekjournaal AAvisie. Wie is er handig met een videocamera en wie kan er op de com. Nieuwe DJ's, presentatoren en technici gezocht. AAFM is het radio-station van Almelo. We zijn op zoek naar n. Leeways live bij AAFM op Hobnob. Tijdens het Hobnob 2015 festival kwam de reggae band Leeways.
DJ's' zonder ervaring en talent gezocht voor house-festival Sayo.
Journalistiek binnen Ik hou van Arnhem. DJs zonder ervaring en talent gezocht voor house-festival Sayo. Wie DJ wil worden maar verder geen ervaring of talent heeft, heeft nu dé kans van zijn leven. Voor de tweede editie van het Sayo Summertime-festival op 13 augustus zoekt Club Godverdomme niet-DJs.
Werken in Albufeira vind alle vacatures in Albufeira.nl.
Werken in Albufeira als barman, dj, reisleiding, propper, ticketseller meer! Zoek jij een vakantiebaan in het buitenland in plaats van een vakantie met je vrienden? Wil jij deze zomer werken in Albufeira? Een seizoen werken mag eigenlijk niet ontbreken op je bucketlist.
DJ-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
Uitzendbureau.nl 25 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor OKwork Vacatures in Hilversum. Webshop Copywriter DJ, PA Verlichting. Specialistische kennis heeft van DJ gear, PA apparatuur en DiscoVerlichting; Als Webshop copywriter DJ gear, PA en Verlichting ben je voornamelijk bezig met.

Contacteer ons