Zoeken naar internet radio station dj gezocht

internet radio station dj gezocht
prutje-stream. update. Now playing.
Dj Gezocht Like Fm.
Meld je toch aan, misschien kunnen wij toch nog iets aanpassen in onze programmering. Heb je ervaring met het streamen op een radio station en denk je een goede aanvulling te zijn voor ons. dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. minimale vereiste om dj te worden op dit station zijn.: 1 Een goede stabiele internet verbinding bedraad.
DJ'S' Gezocht Klassieker uit je speaker.
Hoe Luister Ik Mee. Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
Majapca Radio DJ gezocht.
Kijk eens aan, jij hebt dus interesse om dj te worden bij deze geweldige muziekclub. Heb je ervaring met het streamen op een radio station en denk je een goede aanvulling te zijn voor ons, dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. Minimale vereiste om dj te worden op dit station zijn: 1 Een goede stabiele internet verbinding bedraad.
Draaischema: Welkom op de website van Radio Ronalisa.
Ben je een DJ, hou je van de muziek die Radio Ronalisa draait en het lijkt je leuk om ook bij ons je eigen programma te hebben en bezit je minimaal twee snelle Pc's' snelle internetverbinding, een mengpaneel, goede microfoon, een gezellige vlotte babbel en natuurlijk ook een uitgebreid muziekbestand?
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Music Power Radio NL.
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
DJ.
DJ Programma Dit kunnen wij je ook geven. Goede kwaliteit Muziek cds of MP3s. Minimaal 192 Kbps.dit kunnen wij geven. Goede internet verbinding. Genoeg Spraakstof en/of Humor. voor aan melden vul het formulier hier onder in. Let op hier zijn wel kosten aan verbonden dit inverband met de rechten van Sena en Buma stemra!
Welkom bij Q5Radio Q5radio.
Leuk dat u onze webpagina bezoekt. Op onze pagina vindt je alle informatie over ons Internet radiostation. We zijn een klein team wat het leuk vind om radio te maken. Onze programmamakers zetten elk weekend een leuk programma voor u weg.
ROBINTIMO RADIO het gezelligste en leukste internet radiostation DJ gezocht.
Dit station kan maximaal 100 luisteraars per uur verwerken. Wat zijn de minimale verwachtingen.: 1: Een betrouwbare computer met een stabiele internet verbinding kabel. 2: Een duidelijke microfoon geen webcam microfoon. 3: Ruim voldoende Muziek Van Goede Kwaliteit. 4: Radio Broadcast software! ook leverbaar door ons. 5: Wij vragen elke maand een vergoeding Buma Stemra Sena, etc. 6: Heb je ons gemaild om Dj te worden en je hebt een mail terug ontvangen en zie je er dan toch vanaf.

Contacteer ons