Op zoek naar internet dj gezocht?

internet dj gezocht
prutje-stream. update. Now playing.
Dj Gezocht Like Fm.
dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. minimale vereiste om dj te worden op dit station zijn.: 1 Een goede stabiele internet verbinding bedraad. 2 Een goed werkende microfoon via een mengpaneel op je stream pc aangesloten. 3 Een hoeveelheid muziek van goede kwaliteit om een goed programma te kunnen draaien.
DJ'S' Gezocht Klassieker uit je speaker.
Hoe Luister Ik Mee. Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
Majapca Radio DJ gezocht.
Of verander van Web browser die wel JavaScript ondersteund; Firefox, Safari, Opera, Chrome of Internet Explorer nieuwer dan versie 6. Ben jij de Dj/Vj die wij zoeken? Kijk eens aan, jij hebt dus interesse om dj te worden bij deze geweldige muziekclub.
DJ.
Wat heb je minimaal nodig.: Goede betrouwbare PC. DJ Programma Dit kunnen wij je ook geven. Goede kwaliteit Muziek cds of MP3s. Minimaal 192 Kbps.dit kunnen wij geven. Goede internet verbinding. Genoeg Spraakstof en/of Humor. voor aan melden vul het formulier hier onder in.
Draaischema: Welkom op de website van Radio Ronalisa.
Ben je een DJ, hou je van de muziek die Radio Ronalisa draait en het lijkt je leuk om ook bij ons je eigen programma te hebben en bezit je minimaal twee snelle Pc's' snelle internetverbinding, een mengpaneel, goede microfoon, een gezellige vlotte babbel en natuurlijk ook een uitgebreid muziekbestand?
Dj's' Gezocht Radio Bandoo.
eric van leiden op JA JA, DJ ROEL IS JARIG. roel op JA JA, DJ ROEL IS JARIG. Team Achterhoek op JA JA, DJ ROEL IS JARIG. Buks op JA JA, DJ ROEL IS JARIG. Radio Bandoo Team door Dj Bas.
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Music Power Radio NL.
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
ROBINTIMO RADIO het gezelligste en leukste internet radiostation DJ gezocht.
1: Een betrouwbare computer met een stabiele internet verbinding kabel. 2: Een duidelijke microfoon geen webcam microfoon. 3: Ruim voldoende Muziek Van Goede Kwaliteit. 4: Radio Broadcast software! ook leverbaar door ons. 5: Wij vragen elke maand een vergoeding Buma Stemra Sena, etc. 6: Heb je ons gemaild om Dj te worden en je hebt een mail terug ontvangen en zie je er dan toch vanaf.

Contacteer ons