Meer resultaten voor dj gezocht radio

dj gezocht radio
Draaischema: Welkom op de website van Radio Ronalisa.
Ben je een DJ, hou je van de muziek die Radio Ronalisa draait en het lijkt je leuk om ook bij ons je eigen programma te hebben en bezit je minimaal twee snelle Pc's' snelle internetverbinding, een mengpaneel, goede microfoon, een gezellige vlotte babbel en natuurlijk ook een uitgebreid muziekbestand?
Dj's' Gezocht Radio Bandoo.
eric van leiden op JA JA, DJ ROEL IS JARIG. roel op JA JA, DJ ROEL IS JARIG. Team Achterhoek op JA JA, DJ ROEL IS JARIG. Buks op JA JA, DJ ROEL IS JARIG. Radio Bandoo Team door Dj Bas.
update. Now playing.
DJ.
DJ Programma Dit kunnen wij je ook geven. Goede kwaliteit Muziek cds of MP3s. Minimaal 192 Kbps.dit kunnen wij geven. Goede internet verbinding. Genoeg Spraakstof en/of Humor. voor aan melden vul het formulier hier onder in. Let op hier zijn wel kosten aan verbonden dit inverband met de rechten van Sena en Buma stemra!
Majapca Radio DJ gezocht.
Kijk eens aan, jij hebt dus interesse om dj te worden bij deze geweldige muziekclub. Heb je ervaring met het streamen op een radio station en denk je een goede aanvulling te zijn voor ons, dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.
Nieuwe DJ's, presentatoren en technici gezocht Radio nieuws AAFM.
Almelo Doet Mee. AAFM Radio nieuws Nieuwe DJ's, presentatoren en technici gezocht. Nieuwe DJ's, presentatoren en technici gezocht. AAFM is het radio-station van Almelo. We zijn op zoek naar nieuwe medewerkers die het leuk lijkt om een wekelijks radio programma te presenteren in het weekend of door de week s avonds.
DJ gezocht Q5radio.
Pascal van het Blije uur. DJ worden bij Q5 Radio. Op dit moment zijn we op zoek naar DJs die live in het weekend bij Q5 radio een radioshow kunnen presenteren. We hebben nog genoeg ruimte om jouw programma in te passen.
Dj Gezocht Like Fm.
Meld je toch aan, misschien kunnen wij toch nog iets aanpassen in onze programmering. Heb je ervaring met het streamen op een radio station en denk je een goede aanvulling te zijn voor ons. dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. minimale vereiste om dj te worden op dit station zijn.:
FunX zoekt presentatoren! FunX.nl.
De audiodemo mag maximaal 10 minuten duren. Om jouw audiodemo goed te kunnen beoordelen, vragen wij je om minimaal drie presentatie-fragmenten op te nemen. Draag zorg voor een telefoongesprek, een aan en afkondiging van een track en bespreek een actueel onderwerp.
ROBINTIMO RADIO het gezelligste en leukste internet radiostation DJ gezocht.
3: Ruim voldoende Muziek Van Goede Kwaliteit. 4: Radio Broadcast software! ook leverbaar door ons. 5: Wij vragen elke maand een vergoeding Buma Stemra Sena, etc. 6: Heb je ons gemaild om Dj te worden en je hebt een mail terug ontvangen en zie je er dan toch vanaf.

Contacteer ons