Zoeken naar radio dj gezocht

radio dj gezocht
Radiotoppersteam.nl.
3: Radio Broadcast software! ook leverbaar door ons. 4: Skype account hier kunnen de Djs elkaar op bereiken. 5: Wij zijn een officieel geregistreerd station Buma Stemra Sena, etc. U betaald als DJ een kleine maandelijkse bijdrage kosten tien euro voor ons station.
Djs Gezocht Sunset Radio.
Zie JIJ het nog steeds zitten om DJ te worden? Meld je dan aan via de optie Djs gezocht. Je Naam en je leeftijd.: Heb je ervaring: Ja/Nee? Wij zullen dan zo spoedig contact opnemen. Teamviewer hier te downloaden. Find us on Facebook. Live Traffic Stats. 2018 Sunset Radio.
Free Star Radio Het gezelligste internet radio station!
1600: 1900: Nonstop Of Inval Dj. 1900: 2300: Dj Visboertje Goud Van Oud. Buiten deze tijden is er nonstop. Dit zijn vaste tijden. By law in Nieuws. Goedemorgen beste luisteraars., Zoals jullie kunnen zienis het weer tijd voor carnaval. Ook bij freestarradio.nl kunt u natuurlijk u favoriete carnavalsplaat. aanvragen bij de verschillende djs vandaag. Het Freestar Radio Team.
DJ.
DJ Programma Dit kunnen wij je ook geven. Goede kwaliteit Muziek cds of MP3s. Minimaal 192 Kbps.dit kunnen wij geven. Goede internet verbinding. Genoeg Spraakstof en/of Humor. voor aan melden vul het formulier hier onder in. Let op hier zijn wel kosten aan verbonden dit inverband met de rechten van Sena en Buma stemra!
Hitexplosief.nl Een explosie aan hits! Fpoll v1.1 AdminCP.
Kijk je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
update. Now Untitled playing. Page.
Q5Radio.
Dat betekent dat er van Maandag tot en met Vrijdag 24 uur per Dag Non Stop muziek word uitgezonden.In het Weekend zijn er diverse Programma's' met vaste tijden en DJ's.Uiteraard' is er zeker de ruimte voor Nieuwe Discjokey's, info op de Pagina, DJ Gezocht. Daarnaast Zend Q5 Radio sinds enige tijd Wereldwijd uit via HamSphere 4.0.
DJ'S' Gezocht Oude Radio Piraten.
Wij kunnen natuurlijk genieten van muziek, dat staat voorop, maar een radio station zonder DJs, is geen radio station natuurlijk, en daarom zoeken wij misschien jou wel. Heb je altijd al ambities gehad om radio DJ te worden? Dan is dit je kans.
Vind dj gezocht op Marktplaats.nl.
Het heeft tevens een geïntegreerde fm stereo radio. Deze gebruiksvriendelijke draaitafel met handmatige toonarm heeft 2 ingebouwde. Lenco Platenspeler L-30 natuurlijk. Gratis verzending de lenco houten platenspeler l-30 is een uitstekend gemaakte, uitmuntend presterende platenspeler die elk muzikaal detail van uw geliefde platen naar voren brengt. Deze grammofoon heeft een ingebouwde phono-versterker en 2 aansluitingen een usb-uitgang voor aansluiting op uw pc en het. Advertenties gerelateerd aan dj gezocht.
Dj's' Gezocht Radio Bandoo.
Wij zoeken djs. Op dit moment is er een dj opname stop. Wil je ook komen draaien bij Radio Bandoo dan ben je van harte welkom. Als je denkt om ons team te kunnen komen versterken zien we graag je mail tegemoet.
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Music Power Radio NL.
Dit zijn kort even wat belangrijke punten, en we zijn redelijk flexibel, maar zonder richtlijnen is het runnen van een radio station natuurlijk niet makkelijk, en aangezien wij legaal uitzenden met licenties van Buma/Stemra en Sena, is het belangrijk ten alle tijde in het belang van Music Power Radio te handelen. Lijkt het je wat om DJ bij ons te worden?
Radio dj Gezocht Radioforum.nl.
Radio dj Gezocht. Vragen over de online radio? Dit forum is voor alles omtrent online radio. Zoek Uitgebreid zoeken. 2 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 3 Lid geworden op: 28 mar 2005 1935.: Radio dj Gezocht. Bericht door sgravenhage 29 mar 2005 2222.:

Contacteer ons