Resultaten voor dj gezocht voor internet radio

dj gezocht voor internet radio
prutje-stream. update. Now playing.
Dj Gezocht Like Fm.
Meld je toch aan, misschien kunnen wij toch nog iets aanpassen in onze programmering. Heb je ervaring met het streamen op een radio station en denk je een goede aanvulling te zijn voor ons. dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. minimale vereiste om dj te worden op dit station zijn.: 1 Een goede stabiele internet verbinding bedraad.
Dj's' Gezocht Radio Bandoo.
de hits voor Jong Oud. Wij zoeken djs. Wil je ook komen draaien bij Radio Bandoo dan ben je van harte welkom. Als je denkt om ons team te kunnen komen versterken zien we graag je mail tegemoet. Meldt daarin of je al wat ervaring heeft met draaien, het is niet noodzakelijk. En of je al gebruik maakt van de sam broadcaster, zo niet kun je die van ons krijgen. Er Wordt wel een kleine vergoeding gevraagd bij Bandoo. Alvast bedankt namens het Radio Bandoo team. Wil je jouw stem laten horen aan jong oud, mail je naar.: bettyboop op JA JA, DJ ROEL IS JARIG.
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Music Power Radio NL.
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek. Music Power Radio is een radio station met grootse toekomst plannen, en er zijn al enkele grote ideeën in de wandelgangen besproken die eventueel mogelijkheid zijn voor Music Power Radio, en die ons uiteindelijk groter en succesvoller kunnen maken.
DJ.
DJ Programma Dit kunnen wij je ook geven. Goede kwaliteit Muziek cds of MP3s. Minimaal 192 Kbps.dit kunnen wij geven. Goede internet verbinding. Genoeg Spraakstof en/of Humor. voor aan melden vul het formulier hier onder in. Let op hier zijn wel kosten aan verbonden dit inverband met de rechten van Sena en Buma stemra!
Draaischema: Welkom op de website van Radio Ronalisa.
Vertel wat over jou radio ervaring als dj. Als je aanmelding binnen is zal er zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Radio Ronalisa is tevens opzoek naar een goede inval Dj.
Majapca Radio DJ gezocht.
Kijk eens aan, jij hebt dus interesse om dj te worden bij deze geweldige muziekclub. Heb je ervaring met het streamen op een radio station en denk je een goede aanvulling te zijn voor ons, dan zijn wij wellicht op zoek naar jou. Minimale vereiste om dj te worden op dit station zijn: 1 Een goede stabiele internet verbinding bedraad.
DJ'S' Gezocht Klassieker uit je speaker.
Hoe Luister Ik Mee. Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek. Klassiekeruitjespeaker is een radio station met grootse toekomst plannen, en er zijn al enkele grote ideeën in de wandelgangen besproken die eventueel mogelijkheid zijn voor Klassiekeruitjespeaker, en die ons uiteindelijk groter en succesvoller kunnen maken.
ROBINTIMO RADIO het gezelligste en leukste internet radiostation DJ gezocht.
Heb je een passie voor muziek? Zowel Nederlandstalig als muziek van de jaren 60, 70, 80, 90, Piratenmuziek., Engelstalig, etc.en lijkt het je leuk om een compleet eigen programma te kunnen/mogen presenteren bij ons? Misschien is het dan een leuk idee om je bij ons aan te melden en wie weet draai je binnenkort je eigen. Dit station kan maximaal 100 luisteraars per uur verwerken. Wat zijn de minimale verwachtingen.: 1: Een betrouwbare computer met een stabiele internet verbinding kabel. 2: Een duidelijke microfoon geen webcam microfoon. 3: Ruim voldoende Muziek Van Goede Kwaliteit. 4: Radio Broadcast software! ook leverbaar door ons. 5: Wij vragen elke maand een vergoeding Buma Stemra Sena, etc. 6: Heb je ons gemaild om Dj te worden en je hebt een mail terug ontvangen en zie je er dan toch vanaf.

Contacteer ons