Meer resultaten voor dj gezocht internet radio

dj gezocht internet radio
DJ/Lady gezocht De website van rollemanradio!
Er zitten wel kosten aan om DJ / Lady te worden 1100, euro. Deze kosten zijn bestemd voor de rechten die wij moeten afdragen aan de buma/stemra en de sena en de stream. Wat verwachten wij van jouw.: Streamen gaat altijd via onze server. Gezelligheid op de radio mag maar hou het ook gezellig. Geen grof taalgebruik of discriminatie tijdens uitzending. Goede internet verbinding.
Radio dj Gezocht Radioforum.nl.
Zoek Uitgebreid zoeken. RadioForum.nl Forumoverzicht Radio algemeen Internet Radio. Radio dj Gezocht. Vragen over de online radio? Dit forum is voor alles omtrent online radio. Zoek Uitgebreid zoeken. 2 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 3 Lid geworden op: 28 mar 2005 1935.: Radio dj Gezocht.
Radio stream goedkoop internet radio stream pakket inclucief website al v.a 1995, p/m.
Je hebt dingen nodig zoals een live player op je site, scripts voor diverse players, welke plaat DJ draait er nu, en dat moet ook allemaal werken op alle computers en mobiele apparaten ipads, smartphones enz. Compleet pakket internet radio maken.
DJ.
DJ Programma Dit kunnen wij je ook geven. Goede kwaliteit Muziek cds of MP3s. Minimaal 192 Kbps.dit kunnen wij geven. Goede internet verbinding. Genoeg Spraakstof en/of Humor. voor aan melden vul het formulier hier onder in. Let op hier zijn wel kosten aan verbonden dit inverband met de rechten van Sena en Buma stemra!
Hitexplosief.nl Een explosie aan hits! Fpoll v1.1 AdminCP.
Kijk je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
update. Now Untitled playing. Page.
Radiotoppersteam.nl.
1: Een betrouwbare computer met stabiele internet verbinding kabel. 2: Een duidelijke microfoon geen webcam microfoon. 3: Radio Broadcast software! ook leverbaar door ons. 4: Skype account hier kunnen de Djs elkaar op bereiken. 5: Wij zijn een officieel geregistreerd station Buma Stemra Sena, etc. U betaald als DJ een kleine maandelijkse bijdrage kosten tien euro voor ons station.
Q5Radio.
Radio Shows zonder Stations Naam, welke ook bij andere Radio Internet Stations worden uitgezonden Na ruim 2 jaar een horizontale Mix van Programma's' te hebben uitgezonden, werd één ding duidelijk.Q5 Radio had geen eigen gezicht/ gehoor in Format op de Radio, zoals we dat eigenlijk wel hadden verwacht. Sinds September 2016 zijn er doorgaans dingen veranderd, er is met wederzijds Respect afscheid genomen van de DJ's' die hun Programma's' ook deelden met andere Radio Internet Stations, ondanks dat het zeer zeker goede Radio Shows betrof, zijn we verder gegaan met Discjockey's' die alleen voor Q5 Radio en Live draaien vanuit hun eigen Studio. Dat betekent dat er van Maandag tot en met Vrijdag 24 uur per Dag Non Stop muziek word uitgezonden.In het Weekend zijn er diverse Programma's' met vaste tijden en DJ's.Uiteraard' is er zeker de ruimte voor Nieuwe Discjokey's, info op de Pagina, DJ Gezocht.
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Music Power Radio NL.
Meld je nu snel als DJ aan bij dit geweldige radio station! Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
DJ'S' Gezocht Oude Radio Piraten.
Oude Radio Piraten. Kijk, je hebt dus interesse om DJ te worden bij een veelzijdig en leuk internet radio station? Dat is heel mooi, want zoals veel andere stations zijn wij ook altijd op zoek naar leuke mensen die ons team willen komen versterken, en de luisteraars willen voorzien van heerlijke muziek.
dj gezocht.
Wil je ook Dj of Zendster worden dat kan. Je hoeft alleen te zorgen dat je het apparatuur hebtmuziek, en een goede babbel. Een beetje ervaring zou goed van pas komen. Dus lijkt het je wat? dan meld je aan via het contactformulier. Dan nemen wij contact met je op. Dus aarzel niet en durf de stap te nemen. Wij zorgen dat je er geen spijt van zult krijgen. Met vriendelijke groeten team Radio Benelux.
Dj's' Gezocht Radio Bandoo.
Wij zoeken djs. Op dit moment is er een dj opname stop. Wil je ook komen draaien bij Radio Bandoo dan ben je van harte welkom. Als je denkt om ons team te kunnen komen versterken zien we graag je mail tegemoet.

Contacteer ons