Resultaten voor dj gevraagd

dj gevraagd
Ben jij allround DJ? Bekijk onze vacature The DJ Company.
The DJ Company betaalt mij altijd vooraf en dat is gewoon een fijne gedachte. Je kunt op ze rekenen en dat is in deze tijd belangrijk. Afspraak is afspraak bij The DJ Company. The" DJ Company neemt veel werk uit handen."
Een bruiloft DJ die jullie trouwfeest compleet maakt vind je bij SKYFLY.
wij" hebben de show als erg positief ervaren. de mensen hebben gedanst en gek gedaan. iedereen heeft het naar zijn zin gehad en er zal nog lang over gepraat worden. de dj was erg aardig, en niks was te veel gevraagd.
dj gevraagd: radio tornado.
Zo word je veelgevraagd dj Scholieren.com.
Zo word je veelgevraagd dj. Nick Cornelissen 17 is niet alleen een gast bij mij op school. Hij is DJ in de plaatselijke kroeg en wordt om de haverklap gevraagd om goedbetaald te draaien op feesten. Vol bewondering zie ik hem z'n' bedrijfje runnen.
DJ 4T4 Wikipedia.
DJ 4T4, ook bekend als King DJ, is het pseudoniem voor Kristof Michiels 26 maart 1973, Leopoldsburg. Hij is reeds actief sinds 1987 als dj en producer en wordt vaak gevraagd als sessie-dj. Begin jaren 90 verhuisde hij van zijn thuishaven Hasselt naar Gent om grafische vormgeving te studeren.
DJ aangeboden en gezocht Dé Muzikantenbank.
DJ gezocht in Eindhoven Noord-Brabant 68x bekeken. Wij zijn opzoek naar de DJ voor onze nieuw te openen club! Laat iets van je horen zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen gaan betekenen. mir vrijdag 31 augustus 2018 Dj Gevraagd.
Een feest DJ boeken boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
Zingende DJ Zingende DJ boeken? Stelt u zich eens voor: u wilt een knalfeest geven met een DJ, maar als extraatje wilt u ook nog een gezellige zanger op uw feest Dan hoeft u niet meer ve Lees meer. Dj Bart DJ Bart is zoals men in het circuit zegt de Nummer 1 Entertainment DJ van Nederland.
DJ gezocht Spinkit.
DJ gezocht voor een bruiloft? DJ gezocht voor tuinfeest? DJ gezocht voor strandfeest? Zoek niet verder uw heeft uw DJ gevonden. Spinkit is uniek, u heeft namelijk niet alleen een DJ gezocht en gevonden, maar ook een geheel mobiele DJ booth.
dj gevraagd veldwachters.
chat met de dj. de beste piratenhits hoor je hier. de veldwachters is op zoek naar nieuwe en enthousiaste DJs en Ladys die ons team willen versterken en om onze luisteraars nog meer gevarieerde uitzendingen te kunnen aanbieden. Wij draaien 24 uur per dag 7 dagen in de week de leukste en gezelligste hits.
DJ-vacatures september 2018 Indeed.nl.
Je bent verantwoordelijk voor alle DJ promotie activiteiten van al onze releases. Als DJ Promoter ben je verantwoordelijk voor alle promotie activiteit van al. Uitzendbureau.nl 3 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor OKwork Vacatures in Hilversum. 5121 DJ Rijen.
Ervaren DJ gezocht Drive in Dixo Balthazar Utrecht.
Je draait als DJ altijd samen met een andere Balthazar DJ en de verdiensten zijn ongeveer 100 tot 150, per avond als je een busje of bestelauto inzet. Heb je interesse schrijf een korte motivatiemail en je CV naar Drive in Dixo Balthazar.
Openbare groep Vaste DJ gezocht! Facebook.
De dj zoekt een station waar die de vrijheid heeft en genoeg te doen heeft wat een dj nodig heeft. Wij zijn het station voor die dj. Je draait bij ons kosteloos legaal. Wie intresse heeft stuurt een mail naar: info@topbeats.nl.

Contacteer ons