Meer resultaten voor dj met zangeres

dj met zangeres
Een DJ met zangeres beoordeelt met een 91.,
De zangeres zal tijdens de avond 2 uur aanwezig zijn en zingt meerdere nummers met de DJ mee. De DJ speelt de instrumentale versies van de nummers af, zodat de zangeres de teksten kan zingen die normaal gesproken al tijdens het nummer te horen zijn.
DJ met artiest: een prachtcombi! Boek nu bij SKYFLY.
We hebben contacten met verschillende zangers en zangeressen. De toevoeging van een zangeres creëert vaak een unieke en gezellige sfeer. Vraag naar de mogelijkheden. Is een DJ met zangeres niet helemaal wat je zoekt? Een DJ is ook heel goed te combineren met een live artiest als DJ met saxofonist, gitarist, band, noem maar op.
Allround DJ zangeres in één! Voor een top feestavond!
Bij DJ live zangeres Lieke staat interactie met het publiek hoog in het vaandel, zij voelen de mensen en de juiste muziekkeuze perfect aan. Met deze ervaren feest DJ en de charmante allround zangeres Lieke wordt het een avond om nooit meer te vergeten.
Zanger en DJ Swinging.nl.
Overweeg dan eens een DJ show van Swinging.nl aangevuld met een zanger. De DJ is natuurlijk allround en kan alle muziek van de wereld draaien, terwijl de zanger zorgt voor een stukje geweldig live entertainment. DJ show swinging.nl met zanger.
Huwelijkszangeres Floor Hansen DJ CombiFloor Hansen Weddings.
Dj, zangeres en saxofonist stemmen de muziek perfect op elkaar af en versterken elkaar tot een hoog niveau, dat de avond helemaal ten goede zal komen. FloorJaxx Sax is tevens aan te vullen met percussionist voor extra funk en ritmische beats of een gitarist voor te gekke gitaarsolos en een extra live sensatie.
DJ's' / VJ's: Combi: DJ Zanger of Zangeres Allerlei Artiesten.
10.000 of meer. Het is net dat beetje LIVE in combinatie met een DJ, wat de avond iets meer bijzonder maakt. Met een gouden keel en de juiste beat is een optreden van een DJ in combinatie met een zanger of zangeres altijd geslaagd.
DJ met zangeres FloorJaxx DJ, Vocals, Sax More.
Een zangeres geeft extra stukje presentatie en performance naast een DJ alleen. Een zangeres brengt het live gevoel van een band met zich mee. Een DJ is enorm veelzijdig in zijn platenkeuze. Een DJ met zangeres staat garant voor een dynamische show.
Zangeres Lieke Music Entertainment Zangeres voor Huwelijk Huwelijkszangeres Trouwen muziek Zangeres voor bruiloft Evenement Bedrijfsfeest Receptie Diner Feest zangeres Party zangeres Huwelijksceremoni
Met deze ervaren feest DJ en de charmante zangeres Lieke wordt het een avond om nooit meer te vergeten. Bent u opzoek naar een zangeres die garant staat voor een spetterende en swingende act met hitsongs uit de 70s 80s disco, pop, rock latin music?
DJ met Zangeres huren? Deze act boeken voor uw feest of evenement.
Home DJ's' DJ Vrouwelijke DJ DJ met zangeres. Terug naar overzicht. Zangeres voor bij de DJ Evenses. Zangeres Karlijn Boeken Evenses. Zangeres Karlijn boeken.jpg. DJ met zangeres. Vrouwelijke DJ, DJ Zang. Een swingend DJ optreden gecombineerd met de live impact van een top zangeres.

Contacteer ons