Zoeken naar dj gevraagd 2016

dj gevraagd 2016
DJ Chuckie: Het is tijd om weer in NL te draaien Metronieuws.nl. Logo. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Pijltje. Views. Views. Views. Views. Likeability of 5. Views. Likeability of 5. Views. Views. Views. v
10 MEI 2016. De 37-jarige DJ Chuckie staat wereldwijd aan de top met zijn eigen Dirty Dutch sound, maar was de afgelopen jaren weinig in Nederland te zien. Tot nu toe, want de dj is terug van weggeweest en heeft meerdere gigs in ons land op het programma staan.
Perry DJ DJ Perry.
Ook werd hij regelmatig gevraagd als gast DJ bij discotheek Advance op de Steenweg te Helmond, discotheek Cheers, op de markt in Helmond en discotheek El-dorado in Mierlo. Na heel wat jaren te hebben gedraaid bij Van Bracht heeft DJ Perry de overstap gemaakt naar café bar De Bascule in Helmond. Hier is hij nog steeds een resident DJ. Door de ervaring kwamen ook de eerste boekingen voor andere feesten binnen zoals bruiloften, dancefeesten, bedrijfsfeesten. Ook heeft hij met bekende artiesten, zoals o.a. Rene Schuurmans, Django Wagner, Rob Ronald, Ferry De Lits, Mark Elbers etc. Kortom, DJ Perry is nog volop aan de weg aan het timmeren en met zijn uitstraling en enthousiasme komen er ook in de toekomst nog veel gezellige party's' die de boeken in gaan met de welbekende slogan.: Als een feest echt een feest moet zijn. pagina laatst gewijzigd op donderdag 14 juli 2016 om 1238.:
De 18-jarige Aesty staat op Eurosonic Noorderslag DJ Mag NL Living Breathing Dance Music.
Ik" ben druk bezig met een EP momenteel, deze zal onder andere future house, basshouse en zelfs trap bevatten." Aesty staat op Eurosonic Noorderslag 2016 in Warhol van 0030: tot 0115. Tijdens Eurosonic is dit een vande plekken voor de dance acts tijdens het event. Op Eurosonic / Noorderslag 2015 sta ik van 0030: 0115: in Warhol, dat is tijdens Eurosonic een van de plekken voor de dance acts: Tijdens" mijn act neem ik het publiek mee in nieuwe future en basshouse stijlen, waaronder nieuwe nummers van mijn opkomende EP." Aesty is een DJ act producer uit de stad Groningen Nederland.
Problemen met Radio DJ Hulp gevraagd. Radioforum.nl.
PS willen jullie in het antwoord rekening houden met het feit dat super technische taal voor mij net als Chinees is, haha sorry daarvoor. Berichten: 72 Lid geworden op: 27 dec 2010 1744.: Re: Problemen met Radio DJ Hulp gevraagd. Bericht door ReneG 28 jan 2016 2016.:
DJ inhuren uit Wijchen The DJ Company.
Het was mooi weer, dus aanvankelijk stond iedereen nog buiten, maar vervolgens kwam iedereen naar binnen. Ook omdat we de DJ hadden gevraagd wat meer up tempo nummers te draaien. Er werd vrij goed gedraaid, als er mensen waren met verzoekjes, was er een soepele overgang naar die aangevraagde nummers. Al met al hebben we een heel geslaagd feestje gehad. Inspelen op sfeer. 17 sep 2016 Jubileumfeest DJ Robbert Thuis Bij Fien Wijchen.
De Schakel Barendrecht DJ Creeps draait door.
Oké, ik begrijp het. Astrid DJ Creeps draait door. do 7 jul 2016, 1241: 68 keer gelezen. BARENDRECHT Dat de twaalfjarige Stefan Speelmeijer talent heeft voor het dj-vak is wel duidelijk. Hij wordt niet voor niets bij winkelketens gevraagd om te draaien, zijn leraar de mixmeester is lyrisch over zijn kunnen en vorige week stond Stefan op een kindermiddag tijdens het Koemarktfestival in Schiedam de sterren van de hemel te mixen.
DJs/VJs gevraagd Badeend FM.
En wie weet verwelkomen we jou als nieuwe dj bij piratencombinatie BadeendFM. NU DRAAIT VOOR U.: NU SPEELT: Loading. Wij zijn aangesloten bij Buma Sena Stemra. ook UW reclame hier? wilt u ook sponsor worden en uw reclame hier? neem dan even contact met ons op. pizzeria grillroom Pyramide Buitenpost. Mulder evenementen service. mulder evenementen service. Badeend FM 2016.
DJ Luuk.NL.
Dat kan niet iedere DJ zeggen. Ook jij kunt natuurlijk een feestje geven, waarbij entree wordt gevraagd. Het DJ Luuk-team regelt het allemaal volledig voor je. Bel, app of mail voor meer info vandaag nog naar 0623643220 / info@djluuk.nl. Ook avond/weekend bereikbaar.
DJ MC gezocht in buitenland zomertour DJ gig Partybestemmingen.
Draaien als feest DJ in een feest café is immers veel anders als een club of strandtent. Maar waar je ook draait inspelen op publiek is de key tip van Job; Bespreek tijden, gages, accommodatie, vlucht en transfer vergoedingen van te voren!

Contacteer ons